РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Супа от червени домати



Начална страница

280 г домати
20 г ориз
една бучка захар
20 г олио
20 г стар лук
40 г чушки
сол
магданоз



Водата се кипва, слагат се доматите, нарязани на четири, лукът на две и цялата чушка. Вари се до омекване на зеленчуците. След това лукът и чушките се изваждат, а доматите се претриват през гевгир. Към полученият булйон се прибавят солта, оризът и захарта, която омекотява киселия вкус на доматите. Опитва се на сол. При поднасяне супата се залива с кипнала мазнина или се слага бучка прясно масло. Ръси се с нарязан на дребно магданоз.

Рейтинг: 0.0/0




Коментар:




 




Вт, 2024-03-19, 07:41

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP