РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Супа от зрял фасул



Начална страница
Share |
     Продукти: 400 г зрял фасул, 100 г кромид лук, 100 г моркови, 80 г целина, 200 г червени домати, 100 г олио, 30 г доматено пюре, 30 г брашно, 10 г червен пипер, 30 г джоджен, 30 г магданоз, 30 г сол.
    Приготвяне: Изчистеният и измит фасул се кисне в студена вода в продължение на 7 -8 часа, след което водата се изхвърля. Фасулът се залива със студена вода и се вари на умерен огън заедно с част от лука, нарязан на дребно, морковите и целината, нарязани на кубчета, и част от растителното масло. Когато фасулът омекне, се прибавят доматите, нарязани на дребно. В останалата мазнина се задушава до омекване дребно нарязания лук. След него се прибавят доматеното пюре, брашното и червеният пипер. Така приготвената запръжка се прибавя в супата и се вари още 6 -7 минути. Накрая се прибавят солта и джодженът. 
   При поднасяне  супата се поръсва с дребно нарязания магданоз.


 




Пт, 2024-04-26, 00:20

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP