РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Сутляш



Начална страница
Share |
      Продукти: 100 г ориз, 150 г захар на пясък, 1 жълтък, ванилия1/2 л вода.
     Приготвяне: Оризът се залива с вода и се сварява. Млякото, захарта, ванилията и жълтъкът се разбиват добре и се прибавят към сварения ориз. Оставя се да ври на тих огън. След като се свари, разлива се в чинии и се оставя да изстине.

 




Чт, 2024-04-25, 21:08

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP