РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Таратор по селски



Начална страница
Share |
       Продукти: 1 бр.(около 300 г)  краставица, 1 бр. маруля, 8-10 скилидки чесън, 2 с. л. счукани орехови ядки, 1-2  с. л. оцет, 1 връзка копър и сол на вкус.
       Приготвяне: Чесънът се счуква със сол до побеляване. Прибавят се краставицата, обелена и нарязана на ситно, и листата на марулята, измити добре и също нарязани на ситно, ситно нарязаният копър, оцетът и сол на вкус. Към таратора, преди поднасянето му, се прибавят счуканите орехови ядки и по желание няколко капки растително масло на порция.
       Поднася се студен.


 




Сб, 2024-04-20, 07:52

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP