РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Варени яйца



Начална страница
Продукти: 5 бр. яйца, 10 г сол.

Приготвяне: Яйцата се варят в 6%-ен разтвор от готварска сол.

За да се приготвят твърдо сварени яйца, варенето продължава10 минути, считано от момента на завирането на водата.

 




Сб, 2024-04-20, 11:17

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP