РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Варени меса



Начална страница
Share |

         Продукти:  2, 150 кг телешко месо от труп (1,700 кг телешко месо, 1,770 кг свинско месо от труп, 1, 827 кг агнешко месо от труп), 125 г ароматни корени – моркови целина, кромид лук, 1 г черен пипер, 0, 3 г дафинов лист, 30 г сол.

          Приготвяне: Нарязаното на парчета месо се поставя във вряща вода или бульон заедно със ароматните корени и подправките и се вари до готовност. Охлажда се в бульона и се съхранява в хладилник до използването му.

        Поднася се с различни сосове: сос от гъби, доматен сос, костен мозък и др.



 




Ср, 2024-05-08, 01:05

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP