РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Забулени (поширани) яйца



Начална страница
Share |
         Забулени (поширани) яйца
         Продукти и приготвяне: В тенджера се налива до половината  вода, за да може да се покрият яйцата. Прибавят се  на 1 л вода 50 - 60 г сол. След като водата кипне, в нея се счупват яйцата едно по едно. Оставят се да варят около 4 мин. - това време е достатъчно, за да се  схванат.  След това се изваждат с решетъчна лъжица и се пускат за момент  в друг съд със студена вода,  за да се запазят меки. Жълтъкът на забулените яйца трябва да бъде мек и обвит с белтъка. Така приготвените яйца се гарнират с избраната по желание гарнитура.


Desirable Autographs from Autographs of the World

 




Пт, 2024-03-29, 02:14

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP