РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Задушен грах



Начална страница

2.200 кг грах (1.610 кг стерилизиран или 1.090 кг замразен грах)
75 г прясно масло
50 г копър (магданоз)
10 г сол.


    Пресният грах, почистен, се слага в малко количество кипяща вода и се вари, докато омекне, след което се отцежда от водата и се задушава в загрятото прясно масло. Посолява се и при поднасянето се поръсва с дребно нарязан копър или магданоз.

    Консервираният грах се изцежда, изплаква се и тогава се задушава в загрятото масло.
    Замразеният грах се слага в кипяща вода и се вари, докато омекне, след което се отцежда и се задушава в загрятото масло.


 




Пт, 2024-04-26, 20:34

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP