РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Задушено прясно зеле



Начална страница

1.570 кг прясно зеле
120 г растително масло
20 г оцет
1 г черен пипер
10 г сол.

Почистеното и нарязано зеле се поръсва със сол и оцет и се претрива, след което се задушава в загрятата мазнина с прибавка на малко вода, докато омекне. Поръсва се със смления черен пипер и се поднася като гарнитура към печени, пържени меса и др.


 




Чт, 2024-03-28, 12:17

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP