РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Зеле с ориз



Начална страница
Share |

1 кг зеле
150 г масло
50 г лук
150 г ориз
червен пипер на вкус.


Почистената зелка се нарязва на сламки. Ако зелето е кисело, се изцежда от киселия сок, а може и да се измие в студена вода. Лукът се нарязва на колелца и се запържва с масло или зехтин. Прибавя се зелето, разбърква се добре, прибавя се малко вода и се задушава, докато омекне. Слага се оризът и се разбърква със зелето. По желание може да се прибави и червен пипер и се оставя да ври на тих огън, докато омекне оризът. Сервира се топло, а ако е със зехтин - може и студено.

Рейтинг: 0.0/0



Коментар




 




Пт, 2024-03-29, 13:35

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP