РЕЦЕПТУРНИК

 Публикации
Начало » Статии » Полезни съвети

Оцетът и хората
       Оцетът няма положително въздействие върху хората с чернодробни и бъбречни заболявания, защото се получава при окисляване и ферментация. Затова такива хора трябва да предпочитат лимоновият сок за салати и храни.
Категория: Полезни съвети | Добавил: admin (2012-06-25) | Автор: РКТ
Прегледи: 417 | Тагове/Tags: ферментация, съвети, оцет. полезни съвети | Рейтинг: 0.0/0
Всички коментари: 0
За да добавите коментар, трябва да сте регистриран потребител
[ Регистрация | Вход ]
Вс, 2024-05-19, 18:52

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
My articles [0]
Имуностимулиращи храни [45]
Имуностимулиращи храни
Читателски рецепти [0]
Уважаеми приятели, готвачи и любители на кулинарията. Сега можете да добавите вашите рецепти в нашият сайт. При изпращане на рецепти, моля въведете вашето име и град.
Полезни съвети [6]
ИСТОРИЯ [1]
Исторически документи, исторически факти и прочие.
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP