РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Сос естрагон



Начална страница


I - 1 кг сок от печено месо
25 г нишесте
30 г естрагон

II - - 1 кг светъл  месен сос
30 г естрагон



      Приготвя се по два начина с две различни основи. При единия начин се взема сок от печено месо, сгъстен с нишесте, а при другия - светъл месен сос. И в единия, и в другия случай се прибавя ситно начукан  етрагон или есенция от него. Сервира се топъл към яйца или месо.


Рейтинг: 0.0/0



 




Чт, 2024-04-25, 05:46

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP