РЕЦЕПТУРНИК


Начало » 2011 » Ноември » 22
Продукти: 533 г телешко месо от труп (421 г телешко разфасовано, 506 г говеждо от труп, 421 г говеждо разфасовано, 500 г овнешко без кост, 533 г агнешко без кост, 460 г свинско от труп, 421 г свинско разфасовано, 400 г готова кайма), 100 г олио, 150 г червени домати, 100 г кромид лук, 100 г моркови, 100 г целина, 80 г ориз, 50 г магданоз, 2 г черен пипер, 40 г брашно, 300 г кисело мляко, 2 бр. яйца, 30 г оцет, 30 г сол.
Приготвяне: Месото се обезкостява, посолява се и се смила в месомелачка. Към него се прибавя по 1/3 от ориза (полусварен), дребно нарязаният лук, смленият черен пипер, , ситно нарязаният магданоз и 1 белтък. Сместа се омесва добре и от нея се оформят малки кюфтенца, които се пускат във врящия бульон от костите. Останалата част от лука, на ... Прочети повече »
Категория: Рецепти | Преглед: 790 | Добавил: admin | Дата: 2011-11-21 | Комментари (1)


Ср, 2024-12-04, 09:09

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!


РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP