РЕЦЕПТУРНИК


Начало » 2012 » Август » 26
     Свинско контра филе го дупчим по средата да стане като тунел. Плънката я правим от ябълки, сливи без костилки, кайма, сурови яйца, галета, сол и пипер. Запечатваме месото на скарата нареждаме в гастрономи заливаме с бяло вино и вода но не много и печем във фурна 30 минути на 2200С. След това на 180 0С до пълна готовност през цялото време обливаме месото с течносттая от гастронормите.
Категория: Рецепти | Преглед: 736 | Добавил: admin | Дата: 2012-08-26 | Комментари (0)


  Месото се реже на кубчета 2 см запържва се до кафяво добавя се пилешки буьoн разтворен във вода и се оставя да ври за около час докато месото стане крехко. Отделно се запържва лук докато омекне, гъби и червен и зелен пипер. Добавяме маринатата от месото сгъстяваме с нишесте, доматен сос, оцет и събираме всички съставки. Подрежда се в чинии, ястието да е с повече сос (гъст като рядък Бешамел).
Категория: Рецепти | Преглед: 646 | Добавил: admin | Дата: 2012-08-26 | Комментари (0)


Ср, 2024-05-08, 22:36

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!


РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP