Свинско контра филе го дупчим по средата да стане като тунел. Плънката я правим от ябълки, сливи без костилки, кайма, сурови яйца, галета, сол и пипер. Запечатваме месото на скарата нареждаме в гастрономи заливаме с бяло вино и вода но не много и печем във фурна 30 минути на 2200С. След това на 180 0С до пълна готовност през цялото време обливаме месото с течносттая от гастронормите.
Месото се реже на кубчета 2 см запържва се до кафяво добавя се пилешки буьoн разтворен във вода и се оставя да ври за около час докато месото стане крехко. Отделно се запържва лук докато омекне, гъби и червен и зелен пипер. Добавяме маринатата от месото сгъстяваме с нишесте, доматен сос, оцет и събираме всички съставки. Подрежда се в чинии, ястието да е с повече сос (гъст като рядък Бешамел).